dijous, 19 de setembre del 2013

Maria de la Pau Janer, “Pasiones romanas”


 
No conec la forma en què s’atorguen els premis Planeta, com tampoc no entenc com aquesta novel·la va guanyar-lo l’any 2005.

Es tracta d’una novel·la molt aparent, molt ben escrita durant les primeres cent pàgines que després decau en una monotonia infinita. Reconec que és un gènere literari poc afortunat. La història no en té  gaire de passions i encara menys romanes, és un exercici incessant de tornar a començar, de retorn. Haig de dir que l’autora escriu molt millor del què he trobat en aquesta novel·la.

dimecres, 18 de setembre del 2013

El secreto de la familia von Klie

Hola,

Em dic Aureli Álvarez i acabo de publicar el meu primer llibre: El secreto de la familia von Kie.
És probable que em coneguin. És normal. Acabo d’arribar al món editorial. Sóc, com es diu, un autor “novell” .

Com es poden imaginar, els novel·listes desconeguts, com jo, ho tenim francament difícil per a donar a conèixer les nostres creacions literàries. No tenim les infrastructures de les grans editorials, ni els recursos per costejar-nos una campanya publicitària professional. Per sort, les noves tecnologies de la informació permeten disposar de plataformes per a donar-nos a conèixer i acostar-nos a vostès. Aquesta és la meva intenció: donar publicitat a la meva primera novel·la.
Amb ella viatjaran per quasi tot el món, coneixeran les aventures que viu el seu protagonista (l’amor, la por, el desencant …). Trobaran acció, però també temps per la reflexió personal.

Qui l’han llegit m’han animat a publicar-la. Ells asseguren que s’ho van passar molt bé amb ella i jo, els garanteixo, m’ho vaig passar també molt bé quan la vaig escriure.
Si es decideixen a llegir-la els animo a que em facin arribar les seves suggerències, comentaris i critiques. Ho poden fera través a través de twitter, facebook o del bloc.

Els hi agraeixo la seva atenció i espero que gaudeixin de la seva lectura.



Fins aviat!